ORGANISATIE

Als RG sports bieden we graag een zo optimaal mogelijke kwaliteit.
Om dit te kunnen waarborgen werken we met een team van 20 gemotiveerde trainers en medewerkers.

Onze onderneming wordt geleid door: Yannick Roersma, Ramzi Gouzzaf en Jan-Hein Gerritsen:

foto managementteam v1.6bebd5

Naast ons managementteam zijn er bij RG sports een 2-tal managers actief, de hoofdtrainer van onze Tennis academy en de 
trainers die de spelers op de verenigingen bedienen.
 

Jeroen Rinkel: Hoofdtrainer RG sports Tennis Academy
Daphne Hardeman: Event manager
Jeffrey Loa: Facility manager

Om een nog beter beeld te krijgen van onze onderneming stellen we jaarlijks een magazine op. Bij deze de editie van: 2020 en 2021 

 

Ramzi Gouzzaf

Ramzi Gouzzaf is de oprichter van RG sports. Hij is na het afronden van zijn studies een nieuwe uitdaging aangegaan in de vorm van tennistrainingen / tennisevents en clubsupport met RG sports. . Lees verder…

De medewerkers van ons RG sports team zijn met elkaar en de onderneming verbonden door de passie voor de sport tennis. We vinden het fantastisch om spelers vooruit te helpen en dragen graag bij aan bloeiende verenigingen. Onze voldoening halen we uit een tennispark vol sportende kinderen en volwassenen. 
We hebben een compleet team, waarbij de jongere trainer van de ervaren trainer kan leren en de oudere trainer door het jeugdig enthousiasme wordt bevangen! We kijken heel goed of trainers goed met junioren, senioren, recreanten en prestatief ingestelde tennissers kunnen werken waardoor we de kwaliteiten van ieder persoon optimaal inzetten.
De continue ontwikkeling van onze medewerkers hebben we hoog in het vaandel staan. We bewaken dat onze medewerkers deel nemen aan het PO programma van de KNLTB. Bovendien organiseren we teamdagen met een stevige vakinhoudelijk programma.
We houden rekening met de verschillen tussen onze medewerkers en we laten iedereen op zijn/haar eigen pad zich ontwikkelen.