WERKEN EN STAGE

Vacatures voor tennis- en padeltrainers met ambitie

Help jij ons de tennis- en padelsport naar een hoger plan te tillen? We zoeken betrokken trainers met ambitie die RG sports komen versterken. We zoeken ‘professionals’ die gedreven zijn en volledig gaan voor een nóg betere prestatie van hun pupil en/of sportbeleving.
RG sports is een serieuze partij in de tennis- en padelwereld. We trainen ruim 1500 leden van dertien verenigingen in Midden-Nederland, maar we willen verder. Dat kan alleen met de juiste mensen, trainers met ambitie zoals jij, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid en vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Tennis- en padeltrainers gezocht

Wat kun je van ons verwachten? Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris en een prima pensioen. Aantrekkelijker nog is de ruimte die je krijgt om je passie voor de sport verder uit te bouwen. We bieden je de juiste opleidingen en mogelijkheden om te groeien in de mooiste sporten die er bestaan.

 

Doorgroeien

Je bent bij RG sports meer dan trainer alleen. Bij ons sta je niet alleen op de baan maar bouw je mee aan een succesvolle jonge onderneming waarbinnen tennis en padel een andere dimensie hebben. Als trainer maak je deel uit van het RG sports-team waarin je meedenkt, adviseert en je verantwoordelijk voelt voor de ontwikkeling van de onderneming en de mensen die je traint. Doorgroeien naar selectietrainer of hoofdtrainer+ met organisatorische kwaliteiten? Ook dat kan.

Stage

We zijn een erkend leerbedrijf, dus stagiaires krijgen bij ons een gedegen opleiding. Neem een kijkje in de keuken van een sportonderneming.

m1dhd

Vacature

We hebben een tweetal functies vacant.
– Parttime en fulltime tennistrainer (Regio Midden)

Contact

Spreekt onze visie en werkwijze je aan? Wil je graag een keer vrijblijvend kennismaken? Wil je stage lopen of is een vacature voor jou interessant? Neem dan contact met ons op.

CV versturen

Heb je graag dat we je op de hoogte brengen als we een vacture hebben die op jouw wensen aansluit, dan kun je bijgaand je CV achterlaten:
(je CV bewaren we 1 jaar, daarna zullen we deze verwijderen)

STUUR ONS UW CV EN MOTIVATIE: